ÖN MEGÁLMODJA, MI MEGTERVEZZÜK, BEMUTATJUK ÉS LEGYÁRTJUK
– KIVÁLÓ MINŐSÉGBEN, AZ ÖN IGÉNYEIHEZ IGAZÍTVA –

zokni gyártás

RÓLUNK

No.1
33 ÉVES TAPASZTALAT
Zoknigyártásunk története 33 éves múltra tekint vissza, mely családi vállalkozásként indult a 90-es évek legelején. A folyamatosan bővülő ügyfélkörnek köszönhetően az akkori telephelyünket kinőttük, évről évre újabb, korszerűbb zoknikötőgépekkel bővültünk és elmondhatjuk, hogy mindmáig is 100%-ban családi cégként működünk.

Sikerünk titka a megrendelőink rugalmas, személyre szabott, gyors kiszolgálása, melyhez nagyban hozzájárulnak motivált munkatársaink és a kiváló minőségre való folyamatos törekvésünk.
No.2
EURÓPA SZERTE ELÉGEDETT, VISSZATÉRŐ MEGRENDELŐK
Büszkék vagyunk arra, hogy legjelentősebb megrendelőink Európa számos országából jutnak el hozzánk, főként kiemelhetjük Németországot, mely a kapacitásunk 80%-át teszi ki, de említésre méltó még Ausztria, Anglia, Hollandia és Svájc is.

A dinamikus piaci részvétellel és a folyamatos technológiai újításokkal mára a legkorszerűbb körkötőgépekkel állunk megrendelőink rendelkezésére.
No.3
ELKÖTELEZETTSÉG A MINŐSÉG IRÁNT
Célunk az ügyfelek igényeihez igazodó, kiemelkedő, magas színvonalú szolgáltatás nyújtása. Folyamatosan ellenőrizzük a gyártást, a minőséget, javítunk, fejlesztünk, meghallgatjuk a vevőink igényeit és mindent megteszünk azért, hogy egyedi logózott zoknijaink valóban kiemelkedőek legyenek.

Versenyképes és innovatív megoldásokban látjuk a fejlődést, melynek úgy látjuk, hogy legfőbb alappillére az ügyfélorientált gondolkodás.