GYAKORI KÉRDÉSEK

Általános kérdésekA Branded Socks elsősorban logózott zoknik gyártásával foglalkozik. Ahhoz, hogy elkészítsük az Ön által megálmodott egyedi zoknit, design-nal, tervvel, grafikával kell rendelkeznie, ezek hiánya esetén munkatársaink készséggel segítenek Önnek.

A kapcsolatfelvétel történhet az ajánlatkérés menüpont alatt, illetve e-mailen vagy telefonon keresztül.

Munkatársaink a lehető leghamarabb, de legkésőbb 72 órán belül válaszolnak minden megkeresésre.

Előfordulhat, hogy a rendelés során hibásan töltötte ki e-mail címét. Lehetséges még, hogy a visszaigazolást a spamok vagy reklámok között kell keresnie elektronikus postafiókjában.

Grafikával kapcsolatos kérdésekBmp formátumban, de első körben pdf/jpg/png formátumban is elküldheti részünkre. Gyártás előtt mindenképp szükséges bmp formátumban megrajzolt grafikát küldeni. A bmp sablon egy négyzetrácsos felületet, egy kiterített zokni alaprajza, a szárától a lábfejig, a sarok és orr kivételével, mert ezek nem mintázhatók. A vonal jelzi a zokni sarkát, a vonal feletti rész a szárhoz tartozik, az alatti pedig a talphoz/lábfejhez. A bmp sablon méretét a zokni méretéhez igazítva adjuk meg. Az alapszínen kívül maximum 5 különböző szín használható ugyanazon sorban.

Nem, a körkötőgép a mintát a gyártás során a termék saját anyagába köti bele, már eredetileg így kerül beprogramozásra.

A bmp egy kiterített zokni alaprajza, erre kell arányosan ráhelyezni a mintát. A szélessége női méretekben (40-es méretig) 156 pixel, férfi méreteknél (41-es mérettől) 168 pixel. Hossza méretezés szerint kerül megadásra. 1 pixel 1 képpontnak felel meg. A mintában szereplő adott szín minden képpontjának ugyanazon színűnek kell lennie. A mintában az alapszínen kívül maximum 5 különböző szín használható ugyanazon sorban.

Természetesen, logó, minta nélküli termékeket is készítünk. Ez esetben a minimum rendelési mennyiség 100 pár/szín.

Bárhová, a zokni sarkát, orrát kivéve.

Mintával, látványtervvel kapcsolatos kérdésekA 3D látványterv logóval, grafikával, különböző mintákkal megalkotott modell. Illusztrálja, hogyan is néz ki az kívánt termék.

A látványterv ára mintánként eltérő lehet, kérem vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Igen, de jellemzően látványtervet a megrendelés előtt készítünk, mely jól szemlélteti, hogy a minta hol és milyen méretben fog elhelyezkedni a valós terméken.

Az egyeztetést követően 72 órán belül küldjük a látványtervet.

Természetesen, külön díj ellenében szívesen készítünk mintaterméket, de érdemes figyelembe venni, ez meghosszabbíthatja a megrendelési folyamatot.

A mintakészítés díja a minta színeihez és részletességéhez mérten kerül meghatározásra, bővebb információért forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!

A lehető legrövidebb időn belül, de maximum 10 napon belül készítjük el a kívánt mintaterméket.

Megrendeléssel kapcsolatos kérdésekTöltse ki az online ajánlatkérő űrlapunkat – konkrét termékre/termékekre vonatkozóan – majd feldolgozzuk és egyeztetjük a részleteket. Jóváhagyás esetén következik a gyártás, előtte kérésre mintaterméket is készítünk. Az elkészült árut futárszolgálattal juttatjuk el a megrendelő részére.

A megrendeléshez szükség van a zokni típusára, mennyiség megadására méret szerinti elosztásban, mintára, logóra pontos elhelyezkedésére, alapszín és csomagolási mód kiválasztására.

Készséggel állunk rendelkezésére telefonon is, azonban árajánlatot csak e-mail formájában tudunk küldeni.

Egészen a gyártás megkezdéséig van rá lehetőség.

A Branded Socks nagykereskedés. Cégeket, viszonteladókat, közületeket és egyéni vállalkozókat szolgálunk ki. Magánszemélyek rendelését a minimum rendelési mennyiség figyelembe vétele mellett áll módunkban elfogadni.

400 pár/minta a minimum rendelhető mennyiség.

Szállítással kapcsolatos kérdésekÁtlagosan 3-4 héten belül teljesítjük a megrendelést, függ a szezonális időszaktól, a rendelni kívánt mennyiségtől, a zokni típusától és mintájától is.

Sürgős rendelés esetén, kérjük, jelezze a határidő megjelölésével!

Európa bármely országába szállítunk.

A termékeket szállító partnercégünk kézbesíti a megadott címre.

ÁRAKKAL, FIZETÉSSEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEKA termék árát befolyásolhatja a termék anyaga, típusa, mintázata, annak részletessége és a megrendelt mennyiség.

5000 pár/minta termék megrendelése felett kedvezőbb árat tudunk ajánlani.

A gyártás megkezdéséhez 50% előleg fizetése szükséges, majd a gyártást követően a fennmaradó rész teljesítése után történik a szállítás.